Athens Eats: Eπεισόδιο 3 | Τρώμε στην πιο death metal χασαποταβέρνα της Αθήνας | TheEaters 20 Αυγούστου 2020 Συνέχεια ανάγνωσης
«Το Γίδι»: Μια χασαποταβέρνα αλλιώτικη από τις άλλες 11 Μαρτίου 2020 Ντεκόρ ελληνικής επαρχίας, μενού κρεατοφαγικό και ακαταμάχητο Συνέχεια ανάγνωσης
Στο Γίδι κάθε μέρα είναι Tσικνοπέμπτη (pics) 30 Ιανουαρίου 2020 Επισκεφτήκαμε το εστιατόριο της Μεταμόρφωσης που έχει αναγάγει την κρεατοφαγία σε επιστήμη. Συνέχεια ανάγνωσης
Ελληνικό κρέας για hardcore σαρκοβόρα στο ΓΙΔΙ 12 Σεπτεμβρίου 2018 Σπαλομπριζόλες, προβατίνες, παϊδάκια, συκώτια, λουκάνικα: μια κρεατοφαγική εμπειρία να πέσεις με τα μούτρα… Συνέχεια ανάγνωσης
«Το Γίδι»: Η αναβίωση της παλιάς χασαποταβέρνας που ορκίζεται μόνο στο ελληνικό κρέας 18 Μαρτίου 2018 Μόνο ο Βασίλης Ακρίβος θα μπορούσε να βαφτίσει «Γίδι» ένα μαγαζί. Μόνο ο Βασίλης Ακρίβος θα μπορούσε να βαφτίσει «Γίδι» ένα μαγαζί Πηγή: www.lifo.gr Συνέχεια ανάγνωσης
Γίδι: Η χασαποταβέρνα το 2017 13 Ιουλίου 2017 η νέα, cult εκδοχή της παλιάς χασαπο- ταβέρνας Συνέχεια ανάγνωσης
Το Γίδι: Αυτή είναι η χαρά του κρεατοφάγου και βρίσκεται μέσα στην Αθήνα! 13 Ιουλίου 2017 η χαρά του κρεατοφάγου Συνέχεια ανάγνωσης
Γιατί το «Γίδι» θα γίνει το νέο σου στέκι (pics) 13 Ιουλίου 2017 Με λίγα λόγια ξέρεις τι παίρνεις. Συνέχεια ανάγνωσης
Το Γίδι: Για παϊδάκια, σε μια ωραία αυλή, εκεί που τρώνε με τα χέρια 13 Ιουλίου 2017 Μια αυθεντική, «τίμια» χασαποταβέρνα Συνέχεια ανάγνωσης